1. black friday
  2. Fuave VV1010

Fuave VV1010 Black Friday deal

5/5

Fuave VV1010 nodig? Check snel of je deze Fuave VV1010 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave VV1010.

Specificaties Fuave VV1010

Merk

Fuave

Fabrikantcode

FE-30

Omschrijving van de Fuave VV1010

Met de Fuave VV1010 breng je eenvoudig een vloerventilator in huis die perfect is voor de warme zomerdagen. Voordat je de ventilator aanzet, heb je de mogelijkheid om de luchtstroom naar de gewenste plek te richten. Dankzij de kantelfunctie kan de ventilator tot wel 120 graden worden gekanteld. Hierdoor kun je hem bijvoorbeeld omhoog richten terwijl je aan tafel zit, of juist lager terwijl je op de bank ontspant. De VV1010 is uitgerust met een handige knop aan de achterkant, waarmee je kunt kiezen uit 3 snelheidsstanden. Hiermee kun je de verkoeling aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften op dat moment. Of je nu behoefte hebt aan een zachte bries of juist een krachtigere luchtstroom, met deze ventilator kun je het helemaal zelf regelen. Met een diameter van 30 centimeter en een maximale luchtverplaatsing van 40 kubieke meter per minuut, zorgt deze ventilator voor een aangename verkoeling in elke ruimte. De Fuave VV1010 is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol ontwerp dat naadloos past bij elk interieur. Het slanke en compacte formaat zorgt ervoor dat de ventilator niet veel ruimte inneemt, terwijl hij toch krachtig genoeg is om de hele kamer te verkoelen. Of je nu wilt genieten van een verfrissende bries tijdens het werken, studeren of ontspannen, deze vloerv.

Pluspunten
  • Met zijn compacte formaat kun je deze ventilator gemakkelijk verplaatsen naar een andere kamer. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar jouw eigen voorkeur aan te passen.

Minpunten
  • De ventilator beschikt niet over een zelfdraaiende functie om de lucht door de kamer te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave VV1010

Om te bekijken of je de Fuave VV1010 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave VV1010 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.