Fuave VV3010 Black Friday deal

5/5

Fuave VV3010 nodig? Check snel of je deze Fuave VV3010 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave VV3010.

Specificaties Fuave VV3010

Merk

Fuave

Fabrikantcode

FE-35

Omschrijving van de Fuave VV3010

Met de Fuave VV3010 haal je een eenvoudige maar effectieve vloerventilator in huis. Deze ventilator is ontworpen om jou de ultieme verkoeling te bieden tijdens warme zomerdagen. Voordat je de ventilator aanzet, kun je de luchtstroom naar de gewenste plek richten. Dankzij de maximale kantelhoek van 120 graden kun je de ventilator eenvoudig omhoog richten als je aan tafel zit, en juist naar beneden als je op de bank ontspant. Met de handige knop achter op de VV3010 kun je kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden. Of je nu behoefte hebt aan een zachte bries of een krachtige wind, deze ventilator past zich aan jouw behoeften aan. Daarnaast heeft de Fuave VV3010 een indrukwekkende diameter van 35 centimeter, waardoor hij in staat is om maximaal 43 kubieke meter lucht per minuut te verplaatsen. Dit zorgt voor een heerlijk verkoelend effect in elke ruimte. Met zijn stijlvolle en moderne design is de Fuave VV3010 niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher in jouw interieur. Plaats hem in de hoek van de kamer of naast je favoriete leesstoel en geniet van de verfrissende bries die deze ventilator biedt. Of je nu wilt relaxen, werken of slapen, de Fuave VV3010 zorgt voor de perfecte verkoeling op elk moment van de dag.

Pluspunten
  • Met zijn compacte formaat kan deze ventilator eenvoudig worden verplaatst naar een andere ruimte. Door de ventilator te kantelen, kun je de windrichting naar jouw eigen wensen aanpassen.

Minpunten
  • De ventilator beschikt niet over een automatische draaifunctie om de lucht door de kamer te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave VV3010

Om te bekijken of je de Fuave VV3010 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave VV3010 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals