1. black friday
  2. Fuave VV5020

Fuave VV5020 Black Friday deal

5/5

Fuave VV5020 nodig? Check snel of je deze Fuave VV5020 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave VV5020.

Specificaties Fuave VV5020

Merk

Fuave

Fabrikantcode

FE-45

Omschrijving van de Fuave VV5020

De Fuave VV5020 is een eenvoudige vloerventilator die perfect is voor in huis. Voordat je de ventilator inschakelt, kun je de luchtstroom precies richten waar je wilt. Met een kantelbaarheid van maximaal 120 graden kun je de ventilator bijvoorbeeld omhoog richten als je aan de eettafel zit, of juist lager als je op de bank ontspant. Met de handige knop aan de achterkant van de VV5020 kun je kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden. Op deze manier kun je de verkoeling kiezen die op dat moment het beste bij je past. Deze vloerventilator heeft een diameter van 45 centimeter en kan maximaal 92 kubieke meter lucht per minuut verplaatsen. Dit zorgt voor een krachtige luchtstroom die snel verkoeling biedt, zelfs in grotere ruimtes. Dankzij het compacte formaat en het stijlvolle design past de Fuave VV5020 perfect in elk interieur. Of je nu verkoeling zoekt tijdens warme zomerdagen of gewoon wat frisse lucht wilt, deze vloerventilator is de ideale keuze. Geniet van een aangenaam klimaat in huis met de Fuave VV5020!

Pluspunten
  • Met zijn compacte formaat is het gemakkelijk om deze ventilator naar een andere ruimte te verplaatsen. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar jouw eigen wensen aan te passen.

Minpunten
  • De ventilator beschikt niet over een automatisch draaifunctie om de lucht door de kamer te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave VV5020

Om te bekijken of je de Fuave VV5020 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave VV5020 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.