1. Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box Black Friday deal

5/5

Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box nodig? Check snel of je deze Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box.

Specificaties Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Merk

Gigaset

Fabrikantcode

Smart Home Alarm Indoorbox

Omschrijving van de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Houd je kleine woning of appartement veilig met de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box inclusief beveiligingscamera. Deze slimme camera detecteert beweging, waardoor je beeldmateriaal kunt vastleggen in het geval van een inbraak. Naast de camera bevat deze set ook een basisstation, een bewegingssensor en een magneetcontact die je op een deur kunt plaatsen. Je kunt alle sensoren eenvoudig koppelen aan het basisstation en vervolgens meldingen ontvangen of beelden bekijken via de handige Gigaset app. Bovendien hebben de sensoren een ingebouwde sirene die geactiveerd wordt bij verdachte activiteiten. Om de beveiliging nog verder uit te breiden, kun je extra sensoren of camera's toevoegen aan het systeem. Daarnaast is het mogelijk om het alarm te koppelen aan Alexa of Google Assistant voor spraakbediening of andere slimme integraties. Met de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je woning. Deze complete set biedt een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bewaken van je huis. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden met behulp van de beveiligingscamera en de handige app. De camera detecteert automatisch beweging en stuurt direct een melding naar je smartphone, zodat je direct op de hoogte bent van verdachte activiteiten. Daarnaast kun je de beelden terugkijken om te zien wat er precies is gebeurd. Met de ingebouwde sirene en de mogelijkheid om het systeem uit te bre.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde IP-camera zie je altijd en overal wat er thuis gebeurt. Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Gigaset app op je smartphone. Het alarmsysteem is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

Minpunten
  • Om optimaal gebruik te kunnen maken van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box

Om te bekijken of je de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Gigaset Smart Home Alarm Indoor Box wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals