1. black friday
  2. Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01318-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze combinatie van 2 Google Nest Cams, Google Nest Hub 2 en Nest Deurbel. De Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten kunt ophangen. Met zijn oplaadbare batterij kun je hem zelfs op plekken zonder stopcontact installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Beide apparaten kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub terugpraten. Daarnaast is de Google Nest Hub 2 een handige smart home hub met een beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen en naar je favoriete muziek luisteren in uitstekende geluidskwaliteit. Op het scherm kun je ook zien wie er voor de deur staat. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te gebruiken, zoals het opslaan en delen van beeldmateriaal. Met deze complete set haal je een hoogwaardig beveiligingssysteem in huis dat je gemoedsrust geeft en je helpt om altijd op de hoogte te blijven van wat er rondom je huis gebeurt.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera en deurbel op wifi en een ingebouwde batterij werken, installeer je ze draadloos. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar bekijk je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een Nest Aware abonnement te nemen. Tijdens videogesprekken ben je zelf niet te zien, omdat het smart display geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.