1. black friday
  2. Google Nest Cam 3-pack

Google Nest Cam 3-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 3-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 3-pack.

Specificaties Google Nest Cam 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 3-pack

Dit Google Nest Cam 3-pack is de perfecte oplossing voor het beveiligen van zowel je binnen- als buitenruimtes. Met deze set van 3 slimme beveiligingscamera's hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. De camera's zijn voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor je ze gemakkelijk op elke gewenste plek kunt installeren, zelfs op plaatsen zonder stopcontact. Deze camera's bieden je opnames in full hd met hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht een scherp beeld hebt. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden, waardoor je altijd op de hoogte bent van wie of wat er in de buurt is. Om nog meer controle te hebben over je beveiliging, kun je eenvoudig activiteitszones instellen. Zelfs als je wifi uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera's hebben voldoende intern geheugen om tot wel 1 uur aan beeldmateriaal op te slaan. En als kers op de taart kun je de Nest Cam koppelen aan andere Google Nest producten, waardoor ze naadloos kunnen samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts €5,- per maand heb je toegang tot alle geweldige mogelijkheden van deze beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • De camera's onderscheiden tussen mensen, dieren en voertuigen. Vanwege het feit dat de camera's op wifi en een ingebouwde batterij werken, kunnen ze draadloos op elke locatie worden geïnstalleerd. Deze camera's zijn waterdicht, waardoor ze ook buiten kunnen worden gebruikt.

Minpunten
  • Om de camera's te installeren, heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je ze plaatst

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware-abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 3-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.