1. Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze combinatie van 3 Google Nest Cams, Google Nest Hub 2 en Nest Deurbel. Met de Nest Cam kun je zowel binnen als buiten je huis beveiligen. Deze slimme beveiligingscamera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plekken zonder stopcontact kunt installeren. Sluit de Google Nest deurbel bedraad of draadloos aan en geniet van zijn geavanceerde functionaliteiten. De camera en deurbel kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub terugpraten. Naast de beveiligingscamera en deurbel, krijg je ook de Google Nest Hub 2. Deze slimme home hub met beeldscherm helpt je bij het aansturen van je slimme huis. Schakel je slimme lampen in, lees recepten af of luister naar je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm van de Nest Hub 2 ook zien wie er voor de deur staat. Let op: om alle opties te gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Nest Aware abonnement nodig. Met deze combinatie van Google Nest Cams, Nest Deurbel en Nest Hub 2 kun je met een gerust hart je huis beveiligen en genieten van de vele slimme functies die deze producten te bieden hebben.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera en deurbel werken op wifi en een ingebouwde batterij, kun je ze draadloos installeren. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar je kunt ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement nemen. Tijdens videogesprekken ben je zelf niet te zien, omdat het smart display geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 3-Pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals