1. Google Nest Cam 4-pack

Google Nest Cam 4-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 4-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 4-pack.

Specificaties Google Nest Cam 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 4-pack

Dit Google Nest Cam 4-pack biedt je niet alleen één, maar maar liefst vier slimme beveiligingscamera's voor zowel binnen als buiten. Met deze IP-camera's heb je geen gedoe meer met stopcontacten, aangezien ze werken op oplaadbare batterijen. De camera's leggen beelden vast in full hd en beschikken over hdr-technologie, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht nog steeds haarscherpe beelden hebt. Deze camera's zijn slim genoeg om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er in en rondom je huis gebeurt. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer er activiteit is in specifieke gebieden. Een ander handig kenmerk van deze camera's is dat ze voldoende intern geheugen hebben om gedurende één uur te blijven filmen, zelfs als de wifi uitvalt. Bovendien kun je de Nest Cam eenvoudig koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze naadloos met elkaar samenwerken. Hierdoor kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies van de camera's te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en biedt je talloze extra mogelijkheden om optimaal van je Google Nest Cam 4-pack te kunnen genieten.

Pluspunten
  • De camera's herkennen mensen, dieren en voertuigen. Vanwege de wifi en de ingebouwde batterij kunnen ze draadloos op elke plek worden geïnstalleerd. Deze camera's zijn waterbestendig, dus ze kunnen ook buiten worden gebruikt.

Minpunten
  • Je hebt een goed wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera's installeert, met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera's. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Nest Aware-abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 4-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals