1. black friday
  2. Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis op een slimme en eenvoudige manier met de Google Nest Cam 5-pack en de Google Nest Hub 2. Met deze combinatie heb je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten je huis te monitoren. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen op plekken zonder stopcontact. Met zijn full hd-resolutie en hdr-functionaliteit geniet je altijd van scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien is de camera in staat om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Wanneer er iets onverwachts gebeurt, ontvang je direct een melding op zowel je smartphone als de Google Nest Hub 2. Je kunt dan live meekijken en direct actie ondernemen. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een handig ingebouwd beeldscherm, waarmee je je slimme huis kunt bedienen. Schakel je smart lampen in, volg recepten stap voor stap af of geniet van je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. De Nest Hub 2 is te bedienen via het touchscreen, spraakopdrachten en zelfs met gebarenbediening. Let op: Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Nest Aware abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en zorgt ervoor dat je altijd zorgeloos kunt genieten van de volledige functionaliteit van je Google Nest Cam 5-pack en Google Nest Hub 2.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Je kunt hem draadloos installeren op elke plek omdat de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij. Op het scherm kun je altijd jouw agenda en het weer zien, en je kunt ook live beelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement afnemen. Aangezien de Google Nest Hub geen camera heeft, zul je jezelf niet zien tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 5-pack + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.