1. black friday
  2. Google Nest Cam 6-pack

Google Nest Cam 6-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 6-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 6-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 6-pack.

Specificaties Google Nest Cam 6-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 6-pack

Dit Google Nest Cam 6-pack is de perfecte oplossing voor een uitgebreide beveiliging van je huis. Met deze set van 6 slimme beveiligingscamera's kun je gemakkelijk zowel binnen als buiten je hele huis in de gaten houden. De camera's werken op een oplaadbare batterij, waardoor je ze ook kunt installeren op plekken waar geen stopcontact in de buurt is. Deze camera's filmen in full hd en hebben hdr, waardoor je altijd scherp beeld hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Wat deze camera's echt uniek maakt, is dat ze in staat zijn om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je specifieke gebieden kunt markeren waar je extra waakzaam wilt zijn. Als de wifi onverhoopt uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken. Deze camera's hebben namelijk voldoende intern geheugen om nog 1 uur lang door te blijven filmen. Bovendien kun je de Nest Cam eenvoudig koppelen aan andere Google Nest producten, zodat ze naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle opties van deze camera's te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en biedt je extra gemoedsrust en functionaliteit. Investeer vandaag nog in dit Google Nest Cam 6-pack en zorg voor de ulti.

Pluspunten
  • De camera's onderscheiden tussen mensen, dieren en voertuigen. Vanwege hun wifi en ingebouwde batterij kunnen ze draadloos op elke locatie worden geïnstalleerd. Deze camera's zijn waterdicht, waardoor ze ook buiten kunnen worden gebruikt.

Minpunten
  • Bij de installatie van de camera's is een goede wifi-verbinding op de locatie nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van de camera creëren. Om videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, moet je een Nest Aware-abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 6-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 6-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 6-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.