1. black friday
  2. Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis met deze fantastische combinatie van 6 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2. Met de Nest Cam, een slimme beveiligingscamera, kun je zowel binnen als buiten je huis beveiligen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. De camera filmt in full hd en heeft een geweldige hdr-functie, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden krijgt. Bovendien kan de camera personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone en op de Google Nest Hub 2, zodat je meteen live kunt meekijken. Maar dat is nog niet alles! De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een handig beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt eenvoudig je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of genieten van je favoriete muziek in geweldige geluidskwaliteit. De Nest Hub 2 kan worden bediend via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met de nieuwe gebarenbediening. Houd er wel rekening mee dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en biedt je volledige gemoedsrust en controle over je beveiligingssysteem. Met deze geweldige combinatie van 6 Google Nest Cams en de Google Nest Hub 2 ben je verzekerd van een veil.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Doordat de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij heeft, kun je hem draadloos op elke plek installeren. Via het scherm ben je continu op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement op Nest Aware nemen. Tijdens videogesprekken met de Google Nest Hub ben je zelf niet zichtbaar, aangezien deze geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 6-pack + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.