1. Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van 6 Google Nest Cams, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. Met de Nest Cam, een slimme beveiligingscamera, kun je zowel binnen als buiten je huis in de gaten houden. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, dus je kunt hem zelfs op een plek zonder stopcontact installeren. Sluit de Google Nest deurbel bedraad of draadloos aan en je kunt personen, dieren en voertuigen onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan meteen zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een beeldscherm die je helpt bij het beheren van je slimme huis. Schakel je slimme lampen in, volg recepten of luister naar je favoriete muziek met geweldige geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Let op: om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beeldmateriaal, heb je een Nest Aware-abonnement nodig. Met deze complete set van Google Nest producten kun je met een gerust hart genieten van een veilige en slimme woning.

Pluspunten
  • De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. De camera en deurbel werken draadloos op wifi en een ingebouwde batterij. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware abonnement te nemen. Aangezien het smart display geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens video gesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam 6-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals