1. Google Nest Cam

Google Nest Cam Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam.

Specificaties Google Nest Cam

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam

De Google Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Een van de unieke kenmerken van deze camera is dat hij werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt plaatsen. Wil je er echter zeker van zijn dat hij altijd van stroom is voorzien, dan kun je hem gewoon inpluggen. Het is belangrijk op te merken dat hiervoor een speciale kabel voor buiten nodig is, die niet bij de camera wordt meegeleverd. De Google Nest Cam filmt in full HD en beschikt tevens over HDR-technologie, waardoor je altijd scherpe beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Wat deze camera nog verder onderscheidt, is zijn vermogen om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je specifieke gebieden kunt bewaken. Zelfs als de wifi uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera heeft voldoende intern geheugen om tot wel 1 uur aan opnames te maken. Een ander voordeel van de Google Nest Cam is dat je hem kunt koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze kunnen samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera via je Nest Hub. Het is belangrijk om te vermelden dat een Nest Aware-abonnement vereist is om alle functies van de camera te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5 per maand. Je kunt de camera eenvoudig ver.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt, kan je hem draadloos op elke locatie installeren. Deze camera is waterbestendig en kan daardoor ook buiten worden gebruikt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kijken, moet je een abonnement op Nest Aware nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam

Om te bekijken of je de Google Nest Cam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals