1. Google Nest Cam Duo Pack

Google Nest Cam Duo Pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Duo Pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Duo Pack.

Specificaties Google Nest Cam Duo Pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Duo Pack

Dit Google Nest Cam Duo Pack is perfect voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en slimme beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten. Met deze set van 2 IP-camera's kun je gemakkelijk je woning en omgeving in de gaten houden. Het beste van alles is dat deze camera's werken op een oplaadbare batterij, waardoor je ze zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. Met de Google Nest Cam Duo Pack kun je genieten van scherpe beelden in full hd-kwaliteit, zelfs bij fel tegenlicht dankzij de hdr-functie. Bovendien hebben deze camera's de mogelijkheid om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden, zodat je alleen meldingen krijgt van de gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn. Je kunt ook eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je specifieke gebieden kunt bewaken. Een ander voordeel van deze camera's is dat ze een intern geheugen hebben, waardoor ze nog een uur kunnen blijven filmen als de wifi uitvalt. En als je andere Google Nest-producten hebt, kun je de Nest Cam koppelen om ze samen te laten werken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Let op: om alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, te kunnen gebruiken, heb je een Nest Aware-abonnement nodig, dat slechts €5,- per maand kost. Met dit abonnement krijg je toegang tot alle geavanceerde opties en kun je met een gerust hart genieten van de volledige functionaliteit van de Google Nest Cam Duo Pack.

Pluspunten
  • De camera's onderscheiden mensen, dieren en voertuigen. Je installeert ze draadloos op elke plek, omdat ze werken op wifi en een ingebouwde batterij. Deze camera's zijn waterdicht en daarom geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's heb je een goed wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren dichtbij de camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Duo Pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals