Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met dit geweldige pakket bestaande uit 2 Google Nest Cams en een Google Nest Hub 2. Met de Nest Cam heb je een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plekken zonder stopcontact kunt plaatsen. De camera filmt in full HD en beschikt over HDR, zodat je altijd scherp beeld hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Daarnaast kan de camera onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Zo kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een handig beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je slimme lampen inschakelen, recepten lezen en naar je favoriete muziek luisteren in uitstekende geluidskwaliteit. De Nest Hub 2 kan worden bediend via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met nieuwe gebarenbediening. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Met dit geweldige pakket van Google Nest kun je met een gerust hart genieten van een veilig en slim huis.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt, kan je hem draadloos op elke locatie installeren. Met behulp van het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kan je ook live beelden van de Nest Cam bekijken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Je moet een Nest Aware-abonnement nemen om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken. Het smart display heeft geen camera, dus ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Duo-Pack + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals