1. black friday
  2. Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze combinatie van een Google Nest Cam en Google Nest Hub 2. De Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten kunt ophangen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op plekken zonder stopcontact kunt installeren. De camera filmt in full hd en beschikt over hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden hebt. Bovendien kan de camera onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Op deze manier kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt. De Google Nest Hub 2 is een smart home hub met een handig beeldscherm. Deze hub helpt je bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of genieten van je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. De Nest Hub 2 kan bediend worden via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met de nieuwe gebarenbediening. Let op: om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Nest Aware abonnement nodig. Dit abonnement kost een bepaald bedrag per maand, maar biedt je wel extra mogelijkheden en gemoedsrust als het gaat om de beveiliging van je huis.

Pluspunten
  • De camera maakt een verschil tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij, kun je hem draadloos op elke plek installeren. Via het scherm blijf je constant op de hoogte van je agenda en het weer, maar heb je ook toegang tot live beelden van de Nest Cam.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen bekijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen. Het smart display heeft geen camera, dus je bent zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.