Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Houd je hele huis in de gaten met het Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack. Dit pakket bevat 3 slimme beveiligingscamera's die via netstroom werken. Met deze IP-camera's ontvang je meldingen via wifi op de Google Home app op je smartphone. Ze filmen in Full HD en hebben HDR, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden krijgt. De camera's kunnen personen, dieren en voorwerpen van elkaar onderscheiden. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. Je kunt de Nest Cam Indoor Wired ook koppelen aan andere Google Nest-producten om ze samen te laten werken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Onthoud wel dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Deze slimme beveiligingscamera's bieden je gemoedsrust door meerdere ruimtes in huis te bewaken. Dankzij de netstroomaansluiting hoef je je geen zorgen te maken over lege batterijen en kun je altijd vertrouwen op een constante stroomtoevoer. Met de wifi-connectiviteit en de Google Home app blijf je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt, waar je ook bent. Dankzij de Full HD-resolutie en HDR-technologie geniet je van heldere en gedetail.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het lichtnet, je hoeft dus niet regelmatig je batterij op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor een goede installatie van de camera is een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je deze plaatst; met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om video-opnames op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een Nest Aware-abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals