1. black friday
  2. Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 kun je meerdere kamers in je huis bewaken en live meekijken via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home-app op je smartphone en naar je Nest Hub 2. Met zijn full hd- en hdr-opnamekwaliteit zorgt hij voor scherpe beelden, zelfs bij tegenlicht. Op het scherm van de Nest Hub zie je niet alleen de camerabeelden. Met dit apparaat kun je namelijk met je stem, via het touchscreen of met de nieuwe gebarenbediening ook al je andere slimme apparaten in huis bedienen. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand. Met Nest Aware heb je toegang tot extra functies, zoals slimme meldingen die je waarschuwen wanneer er beweging of geluid wordt gedetecteerd. Bovendien kun je met de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie specifieke personen herkennen en daar meldingen voor ontvangen. Daarnaast kun je met de Nest Hub 2 genieten van geweldige entertainmentmogelijkheden, zoals het afspelen van je favoriete muziek, het bekijken van video's en het beheren van je agenda. Kortom, het Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 biedt een complete en slimme oplossing voor het bewaken en beheren van je huis.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden bekijken van je slimme deurbel of IP-camera. Met gebaren- en spraakbediening kun je de hub aansturen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De IP-camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij de camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement op Nest Aware nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.