1. Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 kun je meerdere kamers in je huis bewaken en live meekijken via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home-app op je smartphone en naar je Nest Hub 2. Met zijn full HD- en HDR-opnamefunctionaliteit biedt hij scherp beeld, zelfs bij tegenlicht. Op het scherm van de Nest Hub kun je niet alleen je camera bekijken. Met dit apparaat kun je namelijk met je stem, via het touchscreen of met de nieuwe gebarenbediening ook alle andere slimme apparaten in huis bedienen. Let op: Om alle functies zoals het opslaan en delen van beelden te kunnen gebruiken, heb je een Nest Aware-abonnement nodig. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 heb je dus niet alleen de mogelijkheid om je huis te beveiligen, maar ook om je slimme apparaten eenvoudig en intuïtief te bedienen. Het biedt een complete oplossing voor het creëren van een slimme en veilige woonomgeving.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden bekijken van je slimme deurbel of IP-camera. Met behulp van gebaren- en spraakbediening kun je de hub aansturen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De IP-camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Voor de plaatsing van de camera heb je een sterk wifi signaal nodig, met behulp van een wifi versterker kan je een krachtig wifi netwerk in de omgeving van je camera creëren. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, is het nodig om een Nest Aware-abonnement af te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals