1. black friday
  2. Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis nog beter met deze geweldige combinatie van 4 Google Nest Cams Indoor Wired, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden aangesloten met bedrading. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op een plek zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Beide apparaten kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub voor je huis met een beeldscherm, die je helpt bij het bedienen van je slimme apparaten. Je kunt je slimme lampen inschakelen, recepten lezen en naar je favoriete muziek luisteren met een geweldige geluidskwaliteit. Bovendien kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan van beelden en toegang tot extra opties. Met deze geweldige combinatie van producten ben je verzekerd van een optimale beveiliging van je huis en geniet je van het gemak van een slimme woning!

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze Nest camera werkt op het elektriciteitsnet, je hoeft dus niet regelmatig je batterij op te laden. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar je kunt ook live beelden bekijken van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement nemen. Tijdens videogesprekken ben je zelf niet te zien omdat het smart display geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.