1. Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Met het Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack kun je meerdere ruimtes in huis nauwlettend in de gaten houden. Dit pakket bestaat uit 5 slimme beveiligingscamera's die op netstroom werken. Je kunt deze IP-camera's eenvoudig verbinden met de Google Home app op je smartphone, waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Met de mogelijkheid om in full hd te filmen en hdr-ondersteuning, geniet je van scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Wat dit 5-pack echt onderscheidt, is de geavanceerde functie waarmee de camera's personen, dieren en voorwerpen van elkaar kunnen onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je de camera's kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Wil je de beveiliging in huis verder verbeteren? Geen probleem! Je kunt de Nest Cam Indoor Wired ook koppelen aan andere Google Nest producten, waardoor ze naadloos kunnen samenwerken. Je kunt bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er rekening mee dat om alle opties van de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack te kunnen gebruiken, je een Nest Aware abonnement nodig hebt. Met dit abonnement kun je beelden opslaan en delen, en het kost slechts €5,- per maand. Met de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de omgeving van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals