1. black friday
  2. Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig jouw huis op een betere manier met deze geweldige combinatie van 5 Google Nest Cams Indoor Wired, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Nest Cam is een innovatieve beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden aangesloten via een bedrade verbinding. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Hiermee kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en kun je via de app of de Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme bedieningshub voor jouw huis, voorzien van een ingebouwd beeldscherm. Het helpt je bij het aansturen van jouw slimme huis. Je kunt eenvoudig jouw slimme lampen inschakelen, recepten lezen of genieten van je favoriete muziek met een uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan van videobeelden en het ontvangen van gepersonaliseerde meldingen. Met deze complete set ben je verzekerd van een optimale beveiliging van jouw huis en geniet je van het gemak en.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze Nest-camera werkt op het elektriciteitsnet, je hoeft dus niet regelmatig je batterij op te laden. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen. Aangezien het smart display geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.