1. black friday
  2. Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack

Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack

Bewaak meerdere ruimtes in je huis met het Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack. Dit geweldige pakket bevat maar liefst 6 slimme beveiligingscamera's die eenvoudig op netstroom werken. Deze IP camera's houden alles nauwlettend in de gaten en sturen direct meldingen naar de Google Home app op je smartphone. Ze bieden een kristalheldere full HD-beeldkwaliteit en hebben zelfs HDR, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht een scherp beeld behoudt. Wat deze camera's echt onderscheidt, is hun vermogen om personen, dieren en voorwerpen van elkaar te onderscheiden. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de Nest Cam Indoor Wired ook moeiteloos koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze naadloos met elkaar samenwerken. Stel je eens voor dat je live kunt meekijken met de camera's via je Nest Hub, hoe handig is dat? Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle geweldige opties van deze camera's te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Gelukkig is dit abonnement verkrijgbaar voor slechts €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemoedsrust in je hele huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt personen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen bekijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.