Google Nest Cam Indoor Wired Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired

Houd een ruimte in huis in de gaten met de Google Nest Cam Indoor Wired, een slimme beveiligingscamera die wordt gevoed via het stopcontact. Deze IP-camera stuurt meldingen via wifi naar de Google Home-app op je smartphone. Hij filmt in full hd en heeft ook hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden hebt. De camera kan onderscheid maken tussen personen, dieren en voorwerpen. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij relevante gebeurtenissen. Je kunt de Nest Cam Indoor Wired koppelen aan andere Google Nest-producten om ze samen te laten werken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera via je Nest Hub. Let op: om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Nest Aware-abonnement nodig. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met de Google Nest Cam Indoor Wired hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. Deze slimme beveiligingscamera biedt geavanceerde functies om je gemoedsrust te vergroten. Dankzij de wifi-connectiviteit en de Google Home-app kun je altijd en overal meldingen ontvangen op je smartphone. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd meekijken en op de hoogte blijven van wat er in je huis gebeurt. Met de full hd-opnamekwaliteit en hdr-technologie levert de camera heldere en gedetailleerde beelden, zelfs in situaties met fel tegenlicht. Bovendien kun je met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, je camera aanpass.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Bij het installeren van de camera heb je een goed wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een abonnement op Nest Aware te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals