Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Houd meerdere kamers in huis in de gaten met het Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack. In dit pakket vind je 2 slimme beveiligingscamera's die op netstroom werken. Deze IP-camera's sturen meldingen via wifi naar de Google Home-app op je smartphone. Ze filmen in full HD en hebben HDR, zodat je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden hebt. Bovendien kunnen de camera's personen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. Je kunt de Nest Cam Indoor Wired eenvoudig koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack ben je goed uitgerust om je huis te beveiligen en altijd op de hoogte te blijven van wat er gaande is.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft niet regelmatig je batterij op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor de installatie van de camera heb je een goede wifi-verbinding nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals