1. black friday
  2. Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 duo pakket heb je de mogelijkheid om twee verschillende ruimtes in je huis te bewaken, terwijl je tegelijkertijd live kunt meekijken via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en zorgt ervoor dat je meldingen ontvangt via de Google Home app op je smartphone, evenals op je Nest Hub 2. Dankzij de full hd- en hdr-functies filmt de camera met een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij tegenlicht. De Nest Hub biedt echter meer dan alleen een cameraweergave. Met dit apparaat kun je namelijk al je andere slimme apparaten in huis bedienen met je stem, via het touchscreen of zelfs met behulp van de nieuwe gebarenbediening. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts €5,- per maand kun je genieten van deze extra functies en gemoedsrust in je huis. Met het Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 duo pakket krijg je niet alleen de mogelijkheid om je huis op een geavanceerde manier te beveiligen, maar ook om een volledig slimme omgeving te creëren. Met de combinatie van de camera en de Nest Hub heb je alles wat je nodig hebt om je huis te bewaken, apparaten te bedienen en een veilige en comfortabele leefomgeving te creëren.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden bekijken van je slimme deurbel of IP-camera. Met behulp van gebaren- en spraakbediening kun je de hub aansturen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De IP-camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Voor de installatie van de camera heb je een goede wifi-verbinding nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van de camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement op Nest Aware af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired Duo pack + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.