1. Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 pakket kun je een specifieke ruimte in je huis nauwlettend in de gaten houden terwijl je live meekijkt via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home app op je smartphone en naar je Nest Hub 2. De camera filmt in full HD en HDR, waardoor je zelfs bij tegenlicht scherp beeld hebt. Maar de Nest Hub biedt meer dan alleen de camerabeelden. Met dit slimme apparaat kun je namelijk met je stem, via het touchscreen of zelfs met gebaren alle andere slimme apparaten in je huis bedienen. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en geeft je toegang tot een scala aan handige opties. Met het Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 pakket haal je niet alleen een hoogwaardige beveiligingscamera in huis, maar ook een slimme hub die je helpt om je slimme apparaten moeiteloos te bedienen. Geniet van gemoedsrust en gemak, alles binnen handbereik.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je constant op de hoogte van je agenda en het weer, en kun je ook live beelden bekijken van je slimme deurbel of IP-camera. Dankzij de mogelijkheid om gebaren te maken en spraakopdrachten te geven, kun je de hub bedienen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera installeert, met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals