1. black friday
  2. Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired

Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired.

Specificaties Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired

Beveilig meerdere plekken in en rondom je huis met deze geweldige combinatie van de Google Nest Cam en de Google Nest Cam Indoor Wired. Met de Nest Cam geniet je van draadloze vrijheid en waterdichtheid, waardoor je deze camera overal kunt plaatsen waar je een goede wifi-verbinding hebt, zowel binnen als buiten. De Google Nest Cam Indoor Wired daarentegen is ontworpen om eenvoudig op netstroom te worden aangesloten en is speciaal bedoeld voor gebruik binnenshuis. Deze krachtige camera's leggen je omgeving vast in adembenemende full hd-kwaliteit met hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht kunt genieten van haarscherpe beelden. Maar dat is niet alles! Deze slimme camera's kunnen ook personen, dieren en voorwerpen van elkaar onderscheiden, waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er precies aan de hand is. En met de handige activiteitszones kun je eenvoudig specifieke gebieden instellen waarop je meldingen wilt ontvangen. Zo word je alleen gewaarschuwd voor relevante gebeurtenissen, wat je gemoedsrust geeft en je tijd bespaart. En het beste van alles is dat je al deze meldingen rechtstreeks ontvangt in de gebruiksvriendelijke Google Home-app. Met slechts een paar tikken op je telefoon kun je altijd en overal je huis in de gaten houden en ervoor zorgen dat alles veilig is. Met de Google Nest Cam en de Google Nest Cam Indoor Wired ben je altijd op de hoogte, waar je ook bent. Maak vandaag nog je huis slimmer en veiliger met deze geweldige combinatie.

Pluspunten
  • De camera's discerneren tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze IP-camera's zijn plug & play: je installeert ze gemakkelijk met behulp van de app. De Google Nest Cam is waterdicht en heeft een ingebouwde batterij, op die manier installeer je hem draadloos op elke plek in huis.

Minpunten
  • Op de plek waar je de camera's installeert, is een sterke wifi-verbinding vereist

    .

    Door gebruik te maken van een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera's. Om de videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement nemen op Nest Aware.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired

Om te bekijken of je de Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam + Nest Cam Indoor Wired wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.