1. Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2 nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze combinatie van een Google Nest Cam, Google Nest Hub 2 en Nest Deurbel. De Google Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Wat deze IP-camera uniek maakt, is dat hij werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook kunt installeren op plaatsen zonder stopcontact. De Google Nest Deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Met deze camera en deurbel kun je personen, dieren en voertuigen onderscheiden. Zodra er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Via de app of de Nest Hub kun je vervolgens direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en kun je zelfs terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub met een beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt bijvoorbeeld je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of genieten van je favoriete muziek in hoge geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm van de Nest Hub 2 zien wie er voor de deur staat. Het is belangrijk om te vermelden dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Met deze combinatie van de Google Nest Cam, Google Nest Hub 2 en Nest Deurbel zorg je voor een optimale beveiliging van je huis en kun je altijd met een gerust hart van huis gaan.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera en deurbel werken op wifi en een ingebouwde batterij, installeer je ze draadloos. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar bekijk je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware-abonnement te nemen. Aangezien het smartdisplay geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Om te bekijken of je de Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam + Nest Deurbel + Nest Hub 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals