1. black friday
  2. Google Nest Cam Spotlight

Google Nest Cam Spotlight Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Spotlight nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Spotlight voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Spotlight.

Specificaties Google Nest Cam Spotlight

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA02411-EU

Omschrijving van de Google Nest Cam Spotlight

De Google Nest Cam Spotlight is een innovatieve beveiligingscamera met een unieke schijnwerperfunctie, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Met deze camera hoef je je geen zorgen meer te maken over ongewenste indringers, omdat de ingebouwde spotlight ze afschrikt en tegelijkertijd kleurenbeelden in het donker vastlegt. Deze geavanceerde IP-camera werkt op een batterij, waardoor je hem gemakkelijk kunt installeren op plekken waar geen stopcontacten beschikbaar zijn. De Google Nest Cam Spotlight legt beelden vast in full hd en beschikt over hdr-technologie, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden krijgt. Bovendien is deze slimme camera in staat om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden, waardoor je alleen relevante meldingen ontvangt. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je specifieke gebieden in de gaten kunt houden. Een ander voordeel van de Google Nest Cam Spotlight is dat hij zelfs bij wifi-uitval blijft functioneren, dankzij het interne geheugen dat voldoende capaciteit heeft om nog een uur lang opnames te maken. Bovendien kun je deze camera moeiteloos koppelen aan andere Google Nest producten, waardoor je een volledig beveiligingssysteem kunt opzetten dat naadloos met elkaar samenwerkt. Het is wel belangrijk om op te merken dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper betreedt niemand onopgemerkt jouw huis of tuin. De camera kan mensen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Dankzij de wifi- en ingebouwde batterijfunctie kun je de camera draadloos op elke gewenste locatie installeren.

Minpunten
  • Voor de plek waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-verbinding nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de omgeving van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Spotlight

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Spotlight tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Spotlight wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.