1. Google Nest Cam Stand

Google Nest Cam Stand Black Friday deal

5/5

Google Nest Cam Stand nodig? Check snel of je deze Google Nest Cam Stand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Cam Stand.

Specificaties Google Nest Cam Stand

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA02070-EU

Omschrijving van de Google Nest Cam Stand

Met de Google Nest Cam Stand geef je jouw Nest Cam een solide en stabiele basis op een plat oppervlak. Deze standaard biedt niet alleen een stevige ondersteuning, maar voorziet je camera ook continu van stroom. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de batterij van de IP-camera leeg raakt, waardoor je altijd verzekerd bent van het opnemen van beelden. Wat deze standaard extra handig maakt, is de magnetische aansluiting. Hierdoor klik je de Nest Cam moeiteloos vast op de standaard. Het is een eenvoudige en snelle bevestiging, zodat je direct kunt genieten van een stabiele en veilige plaatsing van je camera. Let wel op, de houder en bijbehorende stroomkabel zijn niet waterdicht. Hierdoor is het gebruik van deze standaard alleen geschikt voor binnenshuis. Maak je geen zorgen meer over een lege batterij en geniet van de continue beveiliging en opnamefunctionaliteit van je Nest Cam met de Google Nest Cam Stand. Met zijn sterke en betrouwbare constructie en handige magnetische aansluiting, is deze standaard een essentieel accessoire voor elke Nest Cam-gebruiker.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Cam Stand

Om te bekijken of je de Google Nest Cam Stand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Cam Stand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals