1. black friday
  2. Google Nest Doorbell Battery

Google Nest Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01318-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery

De Google Nest Doorbell Battery is een innovatieve deurbel die zowel bedraad als draadloos kan worden geïnstalleerd, wat zorgt voor een uiterst eenvoudige installatie. Deze slimme deurbel is in staat om pakketten, mensen, dieren en voertuigen te onderscheiden, waardoor je alleen relevante meldingen ontvangt via de Google Home app. Met zijn hd-camera kan de Nest Doorbell bezoekers van top tot teen vastleggen dankzij de 3:4 beeldverhouding. Bovendien zorgt de hdr-technologie ervoor dat je zelfs bij fel tegenlicht kunt genieten van scherpe beelden. Dankzij de nachtvisie heb je ook in het donker een zichtbereik van ongeveer 3 meter. Mocht de wifi uitvallen, dan heeft de deurbel voldoende intern geheugen om nog 1 uur lang op te nemen. Om het gebruiksgemak te vergroten, kun je de Nest Doorbell koppelen aan andere Nest producten, zodat ze naadloos met elkaar samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld een Nest Mini gebruiken als gong of een Nest Hub om live beelden te bekijken. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en biedt je een uitgebreidere ervaring met de Google Nest Doorbell Battery.

Pluspunten
  • De deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd. Je ontvangt een melding via de app bij bewegingsdetectie binnen een straal van 10 meter, zelfs in het donker. De deurbel maakt onderscheid tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Je kunt een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren met behulp van een wifi-versterker. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Nest Aware-abonnement hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.