1. black friday
  2. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 2 Google Nest Cams kun je de voordeur en de omgeving van je huis in de gaten houden. Dit kun je eenvoudig doen via de Google Home-app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op plaatsen zonder stopcontact kunt plaatsen. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ook een geluidssignaal in huis te horen, kun je een Nest Mini toevoegen. En als je direct wilt zien wie er voor de camera staat, voeg je eenvoudig een Google Nest Hub toe. Met de Google Nest Doorbell Battery en 2 Google Nest Cams krijg je de ultieme beveiliging voor je huis. Je kunt altijd en overal de controle houden en met de slimme functies kun je precies zien wie er voor je deur staat. Bescherm jezelf en je dierbaren met dit geavanceerde beveiligingssysteem van Google Nest.

Pluspunten
  • De camera en deurbel maken onderscheid tussen personen, dieren en objecten. Zowel de deurbel als de camera kunnen zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd. Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te ontvangen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Om beelden goed te kunnen bekijken, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.