1. black friday
  2. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 3 Google Nest Cams kun je de voordeur en de omgeving rondom je huis nauwlettend in de gaten houden. Dit kun je doen via de Google Home-app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, dus je kunt hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact plaatsen. De Google Nest-deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. De camera en deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ook een geluidssignaal in huis te horen, kun je een Nest Mini toevoegen. Wil je direct zien wie er voor de camera staat? Voeg dan een Google Nest Hub toe. Met dit complete pakket hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis. De Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Cams zorgen ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, waar je ook bent. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd de live beelden bekijken via de Google Home-app op je smartphone. Daarnaast kun je met de slimme functies van de camera en deurbel eenvoudig filteren op belangrijke gebeurtenissen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer dat echt nodig is. En met de mogelijkheid om een Nest Mini en een Google Nest Hub toe te voegen, kun je niet alleen meldingen ontvangen, maar ook direct zien wie er voor de.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden mensen, dieren en dingen. Zowel de deurbel als de camera kunnen zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers praat.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.