1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 4 Google Nest Cams heb je volledige controle over je voordeur en de omgeving rondom je huis. Je kunt dit allemaal regelen in de Google Home app, waar je ook al je andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een intelligente beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Wil je ook een geluidssignaal in huis horen? Voeg dan een Nest Mini toe. En als je direct wilt zien wie er voor de camera staat, voeg dan een Google Nest Hub toe. Met deze complete set ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt rondom je woning. Of je nu thuis bent of ergens anders, je kunt met een gerust hart de deur uitgaan. Je kunt de beelden live bekijken via de Google Home app en zo altijd een oogje in het zeil houden. De camera's hebben een haarscherpe beeldkwaliteit, zodat je geen enkel detail mist. Bovendien kun je de beelden ook opslaan in de cloud, zodat je ze later kunt terugkijken. Dankzij de geavanceerde technologie van Google Nest kun je erop vertrouwen dat je altijd een betrouwbare beveiligingsoplossing in huis haalt. Met de.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Zowel de deurbel als de camera kunnen zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden. Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home app, waar je ook met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te ontvangen, moet je een Nest Hub of Nest Mini toevoegen. Om beelden goed te kunnen bekijken, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals