Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 5 Google Nest Cams kun je zowel je voordeur als de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Dit kun je doen via de Google Home app, waarmee je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op een plek zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je een melding op je smartphone. Om ook in huis een geluidssignaal te kunnen horen, kun je een Nest Mini toevoegen. Wil je direct kunnen zien wie er voor de camera staat? Dan kun je een Google Nest Hub toevoegen. Met deze complete set ben je verzekerd van maximale veiligheid en gemak. Je kunt altijd en overal de beelden van je deurbel en camera bekijken, rechtstreeks op je smartphone. Daarnaast kun je eenvoudig andere slimme apparaten in je huis bedienen, allemaal vanuit dezelfde app. De oplaadbare batterij van de Nest Cam zorgt ervoor dat je geen gedoe hebt met kabels en stopcontacten. Je kunt de camera eenvoudig op elke gewenste plek plaatsen, zowel binnen als buiten. De geavanceerde technologie van de camera en deurbel zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. Of.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Zowel de deurbel als de camera kunnen zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd. Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals