1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Met de Google Nest Doorbell Battery en Google Nest Cam kun je de voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Dit kun je doen via de Google Home-app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een intelligente beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, zodat je hem zelfs op een locatie zonder stopcontact kunt plaatsen. De Google Nest-deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. De camera en deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je een melding op je smartphone. Om ook een geluidssignaal in huis te kunnen horen, kun je een Nest Mini toevoegen. Wil je direct kunnen zien wie er voor de camera staat? Dan kun je een Google Nest Hub toevoegen. Met deze combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Cam ben je volledig op de hoogte van wat er zich afspeelt bij je voordeur en in de directe omgeving van je huis. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden. De slimme technologie van de Nest Cam zorgt ervoor dat je alleen meldingen ontvangt als er iets relevants gebeurt, zoals een persoon die aanbelt of een voertuig dat voorbijrijdt. Door de deurbel en camera te integreren met de Google Home-app, heb je volledige controle over je slimme apparaten. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen, schema's maken en zelfs automatiseringen creëren. Door een.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden mensen, dieren en voorwerpen. Zowel de deurbel als de camera kunnen bedraad of draadloos geïnstalleerd worden. Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, moet je een Nest Hub of Nest Mini toevoegen. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal nodig bij de voordeur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals