1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Met deze geweldige combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Hub 2 zie je altijd direct wie er voor je deur staat. Zodra er wordt aangebeld, wordt het videobeeld namelijk meteen weergegeven op de Google Nest Hub 2. Je hoeft dus niet meer je telefoon te pakken om te zien wie er voor de deur staat. De Google Nest Doorbell is een slimme deurbel die zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd kan worden. Deze deurbel maakt onderscheid tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen, zodat je alleen relevante meldingen ontvangt via de Google Home-app. De Nest Doorbell filmt in HD en toont bezoekers van top tot teen dankzij de 3:4 beeldverhouding. Zelfs bij fel tegenlicht zorgt de HDR-functie ervoor dat je altijd scherp beeld hebt. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub voor je smart home met een ingebouwd beeldscherm. Hiermee kun je eenvoudig je slimme apparaten in huis bedienen. Schakel je slimme lampen in, lees recepten af of luister naar je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. Met deze combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Hub 2 haal je het ultieme gemak en comfort in huis. Je hoeft nooit meer de deur uit om te zien wie er voor je deur staat en je kunt eenvoudig al je slimme apparaten bedienen met één handig apparaat.

Pluspunten
  • De bel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd. Op het scherm van de bijgeleverde Nest Hub zie je het meteen als er iemand aanbelt. De bel maakt onderscheid tussen pakketten, mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Om van deze deurbel gebruik te kunnen maken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel creëren. Alleen in combinatie met een Nest Aware-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals