Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU016

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Met deze geweldige combinatie van de Google Nest Doorbell Battery, de Nest Hub en de Nuki Smart Lock, ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat en kun je op afstand de deur openen. Zodra er iemand aanbelt, wordt het videobeeld direct weergegeven op de Google Nest Hub. De deurbel legt je bezoekers vast in haarscherpe HD-kwaliteit en toont ze van top tot teen dankzij de 3:4 beeldverhouding. Maar dat is nog niet alles, want je kunt de deur ook op afstand openen met behulp van de Nuki Smart Lock in combinatie met de Nuki Bridge. Hierdoor kun je altijd en overal je familie binnenlaten, zelfs als je niet thuis bent en je een pakketje verwacht. Het installeren van het Nuki Smart Lock is een fluitje van een cent, aangezien je het eenvoudig op je bestaande slot kunt plaatsen. Met deze complete set ben je altijd optimaal beveiligd en geniet je van het gemak en de controle over je deur. Of het nu gaat om het verwelkomen van vrienden en familie, het ontvangen van pakketten of simpelweg het vergroten van de veiligheid van je huis, deze combinatie van technologieën biedt alles wat je nodig hebt. De Google Nest Doorbell Battery zorgt voor een scherpe videokwaliteit en naadloze integratie met de Google Nest Hub, terwijl de Nuki Smart Lock en Nuki Bridge zorgen voor een moeiteloze toegang op afstand. Met deze producten heb je de kracht om je huis te beveiligen en te beheren, waar je ook bent. W.

Pluspunten
  • De bel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd. Op het scherm van de bijgeleverde Nest Hub zie je meteen wie er aanbelt. Met het meegeleverde Nuki Smart Lock kun je de deur op afstand openen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Alleen in combinatie met een Nest Aware abonnement kun je beelden opslaan en delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals