1. Google Nest Doorbell Wired

Google Nest Doorbell Wired Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Wired nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Wired voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Wired.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

NC5100EX

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired

Let op: de installatie van de Google Nest Doorbell Wired kan lastig zijn, dus het is raadzaam om een professionele monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent. Met de Google Nest Doorbell Wired weet je altijd en overal wie er voor je deur staat. Vervang je huidige bedrade deurbel door deze slimme deurbel van Google Nest. Deze deurbel streamt 24/7, waardoor je op elk moment live kunt meekijken. Als je een Google Nest Aware abonnement hebt, zal deze slimme deurbel zelfs familie en vrienden herkennen via gezichtsherkenning en je daarvan een aparte update sturen via de app. Daarnaast kun je met slechts één druk op de knop communiceren met je bezoek via de ingebouwde microfoon en speakers, of je kunt kiezen uit een van de voorgeprogrammeerde berichten. Alle beeldmateriaal wordt veilig opgeslagen in de cloud, dankzij de beveiligde encryptie. Met de Google Nest Doorbell Wired hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat. Het biedt gemak, veiligheid en gemoedsrust, omdat je altijd op de hoogte bent van wie er aanbelt. Bovendien kun je dankzij de gezichtsherkenning functie specifieke personen identificeren en ontvang je real-time updates via de app. De ingebouwde microfoon en speakers stellen je in staat om met je bezoek te praten, zelfs als je niet thuis bent. Met de Google Nest Doorbell Wired ben je altijd verbonden en kun je met een gerust hart de deur openen.

Pluspunten
 • Omdat de deurbel HDR heeft, zijn details en contrasten beter zichtbaar. Sluit de bel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Koppel de deurbel aan de Google Assistant om deze samen te laten werken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
 • Om de Google Nest Hello te installeren, heb je een beltransformator van 12 volt nodig

  .

  Bekijk hiervoor onze aanbevolen combinaties. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

  .

  Met een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Om volledig gebruik te kunnen maken van de slimme deurbel, heb je een Google Nest Aware-abonnement nodig

  .

  Dit abonnement is beschikbaar vanaf 50 euro per jaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Wired

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Wired wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals