1. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 2-pack heb je volledige controle over je voordeur en de omgeving rondom je huis. Met behulp van de Google Home app kun je niet alleen deze slimme apparaten bedienen, maar ook andere slimme apparaten in je huis. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Dankzij de oplaadbare batterij kun je de camera zelfs op plaatsen zonder stopcontact gebruiken. De Google Nest Hello Doorbell wordt bedraad aangesloten en vereist een transformator om de juiste spanning te krijgen. Deze camera en deurbel zijn in staat om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Als er iets ongewoons gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ook binnenshuis een geluidssignaal te ontvangen, kun je een Nest Mini toevoegen aan je systeem. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt bij je voordeur en kun je met een gerust hart genieten van je privacy en veiligheid.

Pluspunten
  • De camera en deurbel maken een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Je sluit de deurbel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Als je zelf niet zo handig bent, is de installatie van de Nest Hello-deurbel moeilijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals