1. black friday
  2. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en het Google Nest Cam 4-pack houd je niet alleen je voordeur, maar ook de omgeving rondom je woning nauwlettend in de gaten. Deze slimme apparaten kunnen eenvoudig worden bediend via de Google Home app, waar je tevens andere slimme apparaten kunt aansturen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Met zijn oplaadbare batterij kun je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact bevestigen. Aan de andere kant sluit je de Google Nest Hello Doorbell bedraad aan, waarvoor een transformator nodig is om de juiste spanning te garanderen. Wat deze camera en deurbel echt onderscheidt, is hun vermogen om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Zodra er iets verdachts gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Wil je ook een geluidssignaal in huis horen wanneer er activiteit wordt gedetecteerd, dan kun je eenvoudig een Nest Mini toevoegen aan je systeem. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt, zowel binnen als buiten je huis, en kun je met een gerust hart van je woning genieten. Met de Google Nest Doorbell Wired en het Google Nest Cam 4-pack kies je voor een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing die je gemoedsrust geeft.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Je verbindt de deurbel met de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers praat.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Als je niet zo handig bent, kan de installatie van de Nest Hello Doorbell moeilijk zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.