1. black friday
  2. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 5-pack ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt rondom je woning. Deze slimme apparaten stellen je in staat om zowel je voordeur als de omgeving nauwlettend in de gaten te houden, allemaal binnen handbereik in de Google Home app. De Nest Cam is een veelzijdige beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Dankzij de oplaadbare batterij kan de camera zelfs op plekken zonder stopcontact worden geplaatst. Door middel van geavanceerde technologie kan de camera onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen, zodat je alleen relevante meldingen ontvangt op je smartphone. De Google Nest Hello Doorbell wordt bedraad aangesloten en vereist een trafo voor de juiste spanning. Deze slimme deurbel zorgt ervoor dat je altijd weet wie er voor de deur staat, zodat je nooit een belangrijk bezoek mist. En om ervoor te zorgen dat je ook in huis geen enkele melding mist, kun je een Nest Mini toevoegen voor een extra geluidssignaal. Dankzij de combinatie van de Google Nest Doorbell Wired en de Google Nest Cam 5-pack ben je verzekerd van maximale beveiliging en gemak. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd volledige controle over de veiligheid van je woning.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Je verbindt de deurbel met de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waar je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Als je zelf niet zo handig bent, kan de installatie van de Nest Hello Doorbell lastig zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.