1. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam Black Friday deal

5/5

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam nodig? Check snel of je deze Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam kun je de voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Je hebt de volledige controle over deze slimme apparaten via de Google Home app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Dankzij de oplaadbare batterij kun je de camera zelfs op plaatsen zonder stopcontact gebruiken. De Google Nest Hello Doorbell wordt bedraad aangesloten en vereist een trafo om de juiste spanning te krijgen. Deze camera en deurbel kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ook een geluidssignaal in huis te horen, kun je een Nest Mini toevoegen aan je systeem. Zo mis je nooit meer belangrijke activiteiten of bezoekers bij je voordeur. Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je woning goed beveiligd is. Bovendien biedt het toevoegen van een Nest Mini extra gemak en gemoedsrust, omdat je altijd een geluidssignaal hoort wanneer er iets belangrijks gebeurt. Investeer in de beste beveiligingsoplossing voor je huis met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Je sluit de deurbel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers praat.

Minpunten
  • Om in huis een geluidssignaal te kunnen ontvangen, dien je een Nest Hub of Nest Mini toe te voegen. Als je niet zo handig bent, kan de installatie van de Nest Hello-deurbel lastig zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals