1. Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Google Nest Hello + Friedland Beltrafo Black Friday deal

5/5

Google Nest Hello + Friedland Beltrafo nodig? Check snel of je deze Google Nest Hello + Friedland Beltrafo voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo.

Specificaties Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

NC5100EX

Omschrijving van de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Met de toevoeging van de beltransformator in dit pakket zorg je ervoor dat de Google Nest Hello direct de juiste stroom ontvangt. De Google Nest Hello is een innovatieve videodeurbel die je altijd en overal op de hoogte houdt van wie er voor je deur staat. Met de continue live stream functie kun je op elk moment meekijken. Met een Google Nest Aware abonnement kan deze slimme deurbel zelfs familie en vrienden herkennen dankzij geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Je ontvangt dan een aparte melding in de app, zodat je precies weet wie er voor de deur staat. Bovendien kun je met slechts één druk op de knop communiceren met je bezoekers via de ingebouwde microfoon of kiezen uit de voorgeprogrammeerde berichten. Alle beelden worden veilig opgeslagen in de cloud, met een beveiligde encryptie om ervoor te zorgen dat al je materiaal te allen tijde veilig wordt bewaard. Met de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo haal je niet alleen een hoogwaardige videodeurbel in huis, maar ook een systeem dat zorgt voor de juiste stroomtoevoer, zodat je altijd verzekerd bent van optimale prestaties.

Pluspunten
  • Met de Google Nest Hello weet je altijd en overal wie er aan de deur staat. Bekijk dag en nacht live via de app wie er voor jouw deur staat. Dankzij de meegeleverde beltransformator kun je de Google Nest Hello installeren met zwakstroom, zodat hij goed functioneert.

Minpunten
  • Het is verstandig om een monteur in te huren als je niet handig bent, aangezien de installatie van deze slimme deurbel lastig is. Om de slimme deurbel volledig te benutten, heb je een Google Nest Aware abonnement nodig

    .

    Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf 50 euro per jaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Om te bekijken of je de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals