1. Haier HD90-A3959

Haier HD90-A3959 Black Friday deal

5/5

Haier HD90-A3959 nodig? Check snel of je deze Haier HD90-A3959 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Haier HD90-A3959.

Specificaties Haier HD90-A3959

Merk

Haier

Fabrikantcode

CF0675E02

Omschrijving van de Haier HD90-A3959

Met de Haier HD90-A3959 kun je al je beddengoed of grote ladingen kleding in één keer drogen. Deze warmtepompdroger is energiezuinig en heeft een vulgewicht van 9 kilogram. Dankzij de energieklasse A+++ bespaar je tot € 1.545,- over de levensduur van het apparaat. De trommel van de droger is speciaal ontworpen om jouw kleding te beschermen tijdens het drogen. Bovendien biedt de droger verschillende programma's, waardoor je kleding altijd de juiste behandeling krijgt. Met 14 programma's, waaronder speciale programma's voor sportkleding, handdoeken en beddengoed, is er voor elk type wasgoed een geschikt programma beschikbaar. Daarnaast heeft de Haier HD90-A3959 een handige functie genaamd i-Refresh. Deze functie stelt je in staat om gedragen jurken en shirts op te frissen met stoom, zodat je ze weer schoon en fris kunt dragen zonder ze eerst te wassen. Dus als je een avondje uit gaat en je wilt je kleding even opfrissen, is deze droger de perfecte oplossing. Met zijn grote vulcapaciteit, energiezuinigheid en verschillende programma's is de Haier HD90-A3959 een ideale droger voor drukke huishoudens die veel wasgoed hebben. Geniet van droge en frisse kleding met deze innovatieve warmtepompdroger.

Pluspunten
  • Met i-Refresh kun je gedragen kleding opfrissen zonder het eerst te wassen. Een warmtepompdroger met een zeer zuinige energieklasse A+++. Je kunt meer wasgoed in één keer drogen dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, daarom is onderhoud nodig. De bijgeleverde afvoerslang van de droger is vrij kort, dus je moet de machine dichtbij de afvoerpijp plaatsen of een langere slang kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Haier HD90-A3959

Om te bekijken of je de Haier HD90-A3959 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Haier HD90-A3959 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals