1. Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7

Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 Black Friday deal

5/5

Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 nodig? Check snel of je deze Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7.

Specificaties Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7

Merk

Haier

Fabrikantcode

CF067CB01

Omschrijving van de Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7

Met de Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 wasdroger droog je moeiteloos grote hoeveelheden kleding, beddengoed en handdoeken. Deze energiezuinige warmtepompdroger zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar ook voor het behoud van de kwaliteit van je favoriete kledingstukken. Met keuze uit 14 verschillende droogprogramma's, vind je altijd de perfecte instelling voor jouw was. Het beddengoed programma is ideaal voor het drogen van lakens en kussenslopen, terwijl het korte programma je in staat stelt om een halve trommel snel te drogen. Heb je kledingstukken die een opfrisbeurt nodig hebben? Maak dan gebruik van de i-Refresh functie. Met behulp van stoom worden gedragen shirts snel opgefrist, zodat je ze direct weer kunt dragen zonder ze eerst te wassen. En zelfs als je 's avonds je wasgoed uit de droger haalt, hoef je je geen zorgen te maken dat je een sok mist. Dankzij de handige trommelverlichting heb je altijd perfect zicht op al je kleding. De Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 wasdroger combineert efficiëntie, gebruiksgemak en zorg voor je kleding op een unieke manier.

Pluspunten
  • Met i-Refresh verfris je gedragen kleding zonder het eerst te wassen. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Door de ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer.

Minpunten
  • Stoot 20% vocht uit en is daarom minder geschikt voor een kleine, niet-geventileerde ruimte. De meegeleverde afvoerslang van de droger is redelijk kort, waardoor je de machine dichtbij de afvoerpijp moet plaatsen of een langere slang moet kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7

Om te bekijken of je de Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Haier HD90-A3979 I-Pro Series 7 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals