Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence Black Friday deal

5/5

Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence nodig? Check snel of je deze Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence.

Specificaties Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

Merk

Haier

Fabrikantcode

31019091

Omschrijving van de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

Met de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence wasmachine heb je niet langer last van allergieën dankzij het innovatieve Anti-Allergie programma. Deze wasautomaat verwijdert grondig bacteriën en allergenen uit je kleding en beddengoed door gebruik te maken van een hogere temperatuur tijdens het wasproces. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram biedt de wasmachine voldoende ruimte voor grote ladingen handdoeken, kleding of beddengoed. Zelfs als je slechts een paar kledingstukken wilt wassen, past de beladingssensor het programma aan, zodat je nooit te veel water of energie verbruikt. Bovendien kun je met het Refresh stoomprogramma je gedragen kleding snel opfrissen zonder deze te hoeven wassen. Dit programma verwijdert oude geuren uit je favoriete shirt, waardoor het weer heerlijk fris ruikt. Daarnaast is de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence wasmachine ook nog eens energiebesparend, dankzij de energieklasse A. Dit betekent dat je niet alleen geniet van schone en frisse kleding, maar ook bespaart op je energierekening. Met deze wasmachine geniet je van het beste van beide werelden: efficiëntie en gemak, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het wasresultaat.

Pluspunten
  • Je verwijdert bacteriën, dierenharen en pollen door gebruik te maken van het hygiëneprogramma, dat op een hoge temperatuur langer wast. Met het Refresh programma geef je een muffe shirt weer een opfrisbeurt met behulp van stoom, zonder het te wassen. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus regelmatig onderhoud is nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence

Om te bekijken of je de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Haier HW90-B16939 i-Pro 3 Silence wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals