1. Honeywell HJ14CESVWK

Honeywell HJ14CESVWK Black Friday deal

5/5

Honeywell HJ14CESVWK nodig? Check snel of je deze Honeywell HJ14CESVWK voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Honeywell HJ14CESVWK.

Specificaties Honeywell HJ14CESVWK

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

112335

Omschrijving van de Honeywell HJ14CESVWK

De Honeywell HJ14CESVWK is een geavanceerde airconditioner die je op verschillende manieren kunt bedienen. Of je nu de bijbehorende app gebruikt, de handige afstandsbediening of de spraakassistent van Google of Amazon, je hebt altijd de volledige controle over de gewenste koeling. Met een indrukwekkende BTU van 14.000 kan deze airco ruimtes tot wel 26 vierkante meter verkoelen, zelfs als ze een hoge warmtelast hebben. Je kunt kiezen uit verschillende standen om aan al je behoeften te voldoen. Als je de temperatuur wilt verlagen, selecteer dan de koelstand. Wil je alleen genieten van een verkoelend briesje? Kies dan voor de ventilatiestand. En als de lucht warm en drukkend aanvoelt, schakel dan de ontvochtigingsstand in om de luchtvochtigheid in de kamer te verminderen. Wat ook handig is om te weten, is dat deze airco een maximaal geluidsniveau van 65 decibel heeft. Hierdoor kun je hem duidelijk horen, maar zal hij niet storend zijn tijdens je dagelijkse activiteiten. Houd er rekening mee dat de lengte van de afvoerslang 120 centimeter is. Controleer daarom goed of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Honeywell HJ14CESVWK haal je een slimme en krachtige airconditioner in huis die je op afstand kunt bedienen en die zorgt voor een comfortabel klimaat, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar.

Pluspunten
  • Bedien de airconditioner op afstand met de Honeywell-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. De draagbare airconditioner heeft een ventilatiefunctie om alleen lucht te blazen zonder te koelen. Met een vermogen van 14.000 BTU koelt deze airconditioner een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter.

Minpunten
  • De mobiele airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 decibel. Vanwege het gewicht van 31,3 kilogram is deze airco minder gemakkelijk naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Honeywell HJ14CESVWK

Om te bekijken of je de Honeywell HJ14CESVWK tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Honeywell HJ14CESVWK wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals