1. Honeywell HJ16CESVWK

Honeywell HJ16CESVWK Black Friday deal

5/5

Honeywell HJ16CESVWK nodig? Check snel of je deze Honeywell HJ16CESVWK voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Honeywell HJ16CESVWK.

Specificaties Honeywell HJ16CESVWK

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

112336

Omschrijving van de Honeywell HJ16CESVWK

De Honeywell HJ16CESVWK is een innovatieve airconditioner die je op verschillende manieren kunt bedienen. Met behulp van een app, afstandsbediening en zelfs spraakassistenten zoals Google en Amazon kun je de airco probleemloos bedienen. De airco heeft een krachtige koelcapaciteit van 16.000 BTU, waardoor hij geschikt is om ruimtes tot wel 29 vierkante meter te verkoelen. De Honeywell HJ16CESVWK biedt verschillende standen om aan je behoeften te voldoen. Kies bijvoorbeeld voor de koelstand als je de temperatuur wilt verlagen, of ga voor de ventilatiestand als je alleen een verfrissend briesje wilt voelen. Als de lucht warm en drukkend aanvoelt, kun je de ontvochtigingsstand inschakelen om de luchtvochtigheid in de kamer te verminderen. Deze airco produceert een maximaal geluidsniveau van 65 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen. Houd er rekening mee dat de lengte van de afvoerslang 120 centimeter is. Zorg ervoor dat dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Honeywell HJ16CESVWK geniet je van een aangename en comfortabele omgeving, ongeacht het weer buiten.

Pluspunten
  • Bedien de airco op afstand met de Honeywell-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. De draagbare airco heeft een ventilatiefunctie om alleen lucht te blazen zonder te koelen. Met een vermogen van 16.000 BTU kan deze airco een gemiddelde woonkamer van 29 vierkante meter koelen.

Minpunten
  • De mobiele airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 65 decibel. Door het gewicht van 32 kilogram is het minder gemakkelijk om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Honeywell HJ16CESVWK

Om te bekijken of je de Honeywell HJ16CESVWK tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Honeywell HJ16CESVWK wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals